marți, 21 septembrie 2010

Calea de succes către găsirea perechii perfecte


     Toată viaţa ţi-a plăcut un anumit tip,te-ai uitat după ele şi ai vrut să le ai.Desigur că atunci când erai mai mic nu băgai de seamă dar cu cât creşteai cu atât ţi se păreau mai atrăgătoare.Iar când te maturizezi ştii care e tipul tău.Dar pâna atunci trebuie să le încerci să înveţi din greşeli.






     Acum nu o să vorbesc despre tipurile întâlnite şi care ar fi cea mai potrivită.Asta depinde de gusturile fiecăruia şi de cât de bine reacţioneaza în contact cu acestea.
Cum se spune:ea trebuie să fie ca turnată şi să nu te facă să araţi aiurea cu ea.Şi nici nu trebuie să te simţi aiurea cu ea.




        Dar totuşi vă pot da câteva sfaturi în găsirea perechii perfecte:

1. Dacă îţi place cum arată nu ezita să o probezi.Dacă nu e potrivită pentru tine stai liniştit.Mai sunt şi altele
2.Mai întâi vezi ce tip de om eşti tu,ca perechea ta să fie potrivită tipului tău de persoană.De exemplu dacă eşti    un om de afaceri nu poţi să te afişezi ca la ţară cu ele:"Îmbracate în lână".Poate ţi se pare ok la început dar        cu timpul vor apărea neplăceri şi ai grijă întotdeauna să fie la fel
3.Chestia ciudată e că aproape întotdeauna cele care arată mai bine te fac să te simţi aiurea iar cele mai naşpa      te fac sa te simţi şi mai aiurea.Deci cel mai bine e să fie medii ca să te facă să te simţi şi bine şi să şi arăţi bine.
4.Nu le lua niciodată uzate
5.Sa nu le iei ca după ce te saturi de ele sau nu-ţi mai sunt de folos să le foloseşti pe post de cârpă
6.Ai grijă că multe te storc de bani.Nu alerga după alea!




      Nu ştiu ce sfaturi să îţi mai dau că ar trebui să ştii şi singur care e perechea potrivită pentru tine.
Dacă nu îţi dai seama nici acum,te invit să te duci pe insule cu băştinaşii ăia care poartă doar chiloţi ca a lui tarzan şi femeile la fel,cu ţâţele la vedere,pâna la buric.Le atârnă mai ceva ca la bunica.Şi le leagă între ele ca să care copchiii când se duc la vânat de urşi.




    Totuşi ştii că după un timp se uzează şi chiar dacă îţi plac mult tot va trebui să te desparţi de ele.Doar nu o să le porţi aşa găurite.Acum ştii care e genul tău aşa că treci pe la magazin şi ia-ţi perechea de şosete potrivita!

9 Prostii scrise:

Ce?Si tu ma iei de acu' ca am greseli gramaticale? :-L

Salut, contacteaza-ma pe Blogatu.ro, te rog. Am o oferta pentru tine!

Tocmai ma pregateam sa ma iau de tine ca o dai in horoscop, da' m-am hotarat ca iar ai facut una buna=)))).
Deci da bre! *ma bag in seama, ma bag in seama, ma bag in seaaamaaaa!*
*nu stiu ce sa zic, nu stiu ce sa zic, nu stiu ce sa zic*.

Sfarsit algoritm!

Trimiteți un comentariu

Dă-te rotund!

 
back to top